Krazee Owner ;


dalam Johor baru ad sorang budak ny name dy Faiqah . baru 14 thun . mudaa lagi kaan? :)) PMR thun depan lh syg . I tak ready lagy nih ;P dy lahir kaat Korea eh bukan kat kota tinggi lah =.= haiyoo . she is typo and using freakin hell like bitch words bile tgh marah >:]] oke , mase 18 / 07 / 1997 budak ny lahir . hayayaii . hobby dy suke menyanyah merajuk dn segala men lagy kalaw boleh masuk masukkan :) dy bukan fanatic domo pongg tapi saje nak buat blog muke domo XD nak tawu taak dy minaat sape . AHAHAH ofc JUSTINBIEBER ! ehhhhhhhh ! bukan2 == dy peminat KIM HYUN JOONG ! :D

MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY


HAA, ny dy giveaway nye. hadiah-hadiahnye pun menarik, so join je lh yea? :D
kalau nak join, tekan je banner kat atas ny okay? :)

now, nak tahu apa nama filem yang aku pilih fr this GA?

Memahat Laut
[ kay, biasanya dengar org ckap "pahat batu" jea kan? taak pernah dengar orang pahat air, inikan lagi LAUT! so, Memahat Laut ni maksudnya macam melakukan sesuatu yang tak mungkin terjadi.. ]

kay , ado faham ? hihi baguslah . hope menang. Amin..
That's all, bye! ;*

domodomodomo:))



sile abaikan gambaaar kat atas ny . budak kecik tuu jakun pakai inai tuu lah jadiknyee XD tapi mulut aq lagey menyerlahh XD

makcek , pakcek :) blog sy dh siap edit lah :D IT'S DOMO ! :DD haha . oke . sayaaa sukeee XD even blog ny taade follower pongg , blo ny aq sayang jugak yerr . HAHA it is 3.51 AM . i still not sleep yet :))